23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se her, hvilke virksomheder med relation til fødevarebrancher, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster
Carlsberg A/S
Elena Pachkova er udtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Carlsberg A/S.

Carlsberg er en af Europas største bryggerikoncerner.

DLG Food
Johanne Rønnow Olsen er blevet udnævnt til chef hos DLG Food og underdirektør hos DLG.

DLG Food er en er leverandør af friske og forarbejdede vegetabilske fødevarer gennem selskaberne DLG Food Oil, DLG Ingredients, Gasa Nord Grønt, Lammefjords Grønt, Florette Lammefjorden, PureOil og Rapsol.

Eksportforeningen
Tanja Hai er blevet udnævnt til kommunikations- og marketingchef hos Eksportforeningen (kilde: Børsen).

Eksportforeningen er en privat, landsdækkende forening, der for tiden består af ca. 500 medlemsvirksomheder, som spænder lige fra de små nye eksportører til de helt store industrilokomotiver.

[b]HKScan Denmark A/S.[/b
1.september tiltræder Kristian Mortensen stillingen som kommunikationschef i HKScan Denmark A/S. Han erstatter Kjeld Andersen, der har varetaget stillingen siden oktober 2014, og som har været tilknyttet på konsulentbasis. Kjeld Andersen skal i stedet være Media & Communication Advisor for EU’s ambassadør i Kabul, Afghanistan.

HKScan Denmark er Danmarks største producent af fjerkræ.

[b]Jensen's Køkken[/b
Per Vinther Møller stopper i forbindelse med en omstruktrering som direktør for Jensen's Køkken i Struer, hvor han har været topchef siden 2012. Hans opgaver overtages af den hidtidige franchisedirektør hos Jensen's Bøfhus-koncernen, Peter Overgaard.

Jensen's Køkken leverer blandt andet saucer g spareribs til Jensen's Bøfhus og til detailhandlen


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063