23948sdkhjf

Klamt rotteangreb hos Jacobsens Bakery

Småkageproducent måtte kassere råvarer for 250.000 kroner
Jacobsens Bakery i Hedensted, der dagligt producerer over 10 millioner "butter cookies", har været nødsaget til at lukke i 48 timer efter fundet af rotter på et råvarelager, skriver Ekstra Bladet.

Rotterne havde også forlystet sig i det kølerum, hvor virksomheden blandt andet opbevarer tonsvis af smør. Ifølge Fødevarestyrelsen var lageret ikke sikret mod rotterne, som havde gnavet sig ind gennem en ydervæg og dernæst havde overskidt både gulvet og paller med levnedsmidler.

Ekstra Bladet skriver, at Fødevarekontrollen ser med stor alvor på, at kageproducenten først alarmerede myndighederne. to dage efter, at man havde opdaget den første rotte.

Direktør Jan Jacobsen oplyser til Ekstra Bladet, at virksomheden holdt lukket i 48 timer og kasserede råvarer for 250.000 kroner for at sikre, at produktionen var helt ren igen. Han afviser desuden, at bageriet har smølet med at få kontaktet myndighederne.

Jacobsen Bakery er storeksportør af småkager til bandt andet Kina, men direktøren frygter ikke, at rottesagen vil påvirke kundernes lyst til at spise det sprøde bagværk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109