23948sdkhjf

Puresnack producerer til Warner Brothers

Puresnack har udviklet snacks specielt til børn og det har vakt interesse hos den amerikanske mediekoncern Warner Brothers. Nu skal den danske snackproducent have markedsført sine sunde chips via Cartoon Network.
Århusianske Puresnack har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske Warner Brothers og det betyder, at tegnefilmikoner som Snurre Snup, Daffy og den Tasmanske Djævel vil være at finde på indpakningen af Looney Tunes Snacks, der er specielt udviklet til børn. Det skriver Berlingske Business.

- Vi har i lang tid specialudviklet snacks til børn ud fra et sundhedssynspunkt samtidig med, at børn skal kunne lide dem. Til forskel fra de snacks, som vi har lavet til voksne, er der langt mindre salt i dem her. Jeg var længe på udkig efter en god måde at markedsføre dem på. Den dukkede op, da jeg blev kontaktet af en repræsentant for Warner Brothers. De var interesseret i at finde produkter til børn, der var mere lødige, siger medstifter af Puresnack, mejeriingeniør Ole Knudsen til avisen.

Looney Tunes Snacks er lavet på durumhvede ligesom eksempelvis pasta. De har et lavt fedtindhold med 2,5 gram fedt per 100 gram og meget højt protein- og fiberindhold på henholdsvis 24 gram og 3,5 gram per 100 gram.

Snacken findes allerede i de danske butikker og reklamer for Looney Tunes Snacks kører i dag for første gang over skærmen på Cartoon Network.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125