23948sdkhjf

Danisco åbner forskningscenter i Shanghai

Danisco investerer 5 mio. dollar i et center i Shanghai. Koncernen samler her sine salgsaktiviteter, laboratoriet for ingredienser og tilsætningsstoffer samt forskningsaktiviteter for enzym-divisionen Genencor.
Med åbningen af Danisco Shanghai Center placerer Danisco sig i dag strategisk i et af klodens største vækstcentre i det østlige Kina. Centret samler salg og applikationslaboratorier for hele koncernen samt forskningsfaciliteter for enzymdivisionen Genencor.

Investeringen på fem millioner US-dollar forventes at skabe beskæftigelse for omkring 100 medarbejdere på 5.600 kvadratmeter og er udtryk for koncernens intention om at imødegå efterspørgslen på dette hurtigtvoksende marked for alle sine forretningsaktiviteter.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu har samlet Daniscos ekspertise i Shanghai på ét sted. Centret bliver et afgørende springbræt for selskabets vækst i Kina og den nærliggende region, siger Tom Knutzen, administrerende direktør for Danisco.

Væsentligt for det nye center, som ligger i Hongqiao International Business Park, er muligheden for at arbejde direkte med kunderne i vores applikationslaboratorier, og at Danisco får styrket enzymforskningen i Asien gennem enzymdivisionen Genencor. Genencor, der er en af verdens førende inden for enzymer til tekstiler, bioethanol, fødevarer, dyrefoder og vaskemidler, er allerede stærkt repræsenteret i Kina med sine moderniserede produktions- og applikationsfaciliteter i Wuxi uden for Shanghai.

- Vi har haft stor succes med lignende centre i Singapore og Frankrig, som har bevist, at vi som koncern kan levere skræddersyede løsninger til vores regionale kunder samtidig med, at vi minimerer omkostningerne. Derfor er det oplagt at følge succesen op med et center i Shanghai,
der huser mange af vores kunder og er i rivende udvikling, siger Tom Knutzen.

Kilde: Danisco

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078