23948sdkhjf

Ny direktør for Chemtox og Trotters

Skandinaviens førende rådgivere inden for kemi, miljø og farlige stoffer får ny administrerende direktør.
Poul Kraskow er udnævnt som ny konstitueret administrerende direktør for Chemtox og Trotters, Skandinaviens førende rådgivere inden for kemi, miljø og farlige stoffer. Han afløser Jens Haugaard, der stiftede Chemtox i 1987 og som siden årsskiftet 2007/08 har fungeret som administrerende direktør for både Chemtox og Trotters.

Efter gensidig aftale med Bureau Veritas, som overtog de to virksomheder i slutningen af 2007, trækker Jens Haugaard sig nu ud af virksomheden for at forfølge et længe næret ønske om at prøve kræfter med en produktionsvirksomhed.

- Jens har været fantastisk i de seneste 20 års udvikling af Chemtox. Siden årsskiftet har vi arbejdet intenst med integrationsprocessen med Chemtox og Trotters, og vi er nu klar til at tage det næste skridt, som desværre bliver uden Jens. Vi siger tak til Jens for hans store indsats og ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger administrerende direktør Søren Christensen, Bureau Veritas.

Poul Kraskow har tidligere været direktør i Trotters, og han har stået i spidsen for integrationen af de to virksomheder. Han vil fortsætte udviklingen med at skabe Skandinaviens største kompetencecenter inden for rådgivning omkring kemi og farlige stoffer, indtil en permanent afløser er fundet.

Kilde: Chemtox

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125