23948sdkhjf

R2 Group købt af hollændere

Hedensted-virksomheden er nu en del af Caldic B.V.
Hedensted-virksomheden R2 Group, der blandt andet fremstiller og handler med ingredienser til fødevarebranchen, er blevet købt af hollandske Caldic B.V., oplyser R2 Group i en pressemeddelelse.

Caldic er international distributør og producent af fødevareingredienser, kemikalier og tekniske løsninger.

Ifølge Caldics Chief Executive Officer, Olav van Caldenborgh, vil Caldic med købet af R2 Group kunne udvide sin service til kunderne yderligere.

- R2 Group er et fremragende supplement med deres produktion og innovationscenter inklusive produktionsfaciliteter for både flydende varer og pulvervarer til fødevareindustrien. Derudover har R2 Group en stærk position inden for
biocidprodukter og kemiske produkter, siger han.

R2 Group er blandt de helt store leverandører af fødevareingredienser og kemiske produkter i Norden og med en betydelig omsætning i Holland, Tyskland og Italien.

- Mange fælles værdier


Hos R2 Group ser direktør Peter Skou frem til den nye konstruktion.

- Caldic er en anerkendt, privatejet virksomhed, og vi har mange fælles værdier og syn på kundeservice, innovation og forretningsetik. Vi tror derfor fuldt og fast på,at vi kan fortsætte med at udvikle vores langsigtede strategier i R2 Group under Caldics paraply, siger han.

Direktøren tilføjer, at Caldics tilstedeværelse og netværk i mange verdensdele forventes at blive velegnede salgskanaler for R2 Groups egne produkter inden for fødevareingredienser og biocider.

R2 Group leverede i seneste regnskabsår sit hidtil bedste resultat med et overskud på over 30 millioner kroner ud af en omsætning på næster 600 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078