23948sdkhjf

Madelskere bliver klogere i Horsens

Virksomheder fortæller om deres succeser på konference
En stor fødevare- og måltidskonference i Horsens på tirsdag skal sparke gang i et helt nyt madfællesskab mellem uddannelser og virksomheder, skriver Horsens Folkeblad.

- Horsens Kommune har i forvejen stor opmærksomhed på mad, for eksempel i vores institutioner og på de forskellige fødevareerhverv. Men vi er overbeviste om, at alle aktører kan få mere ud af det ved at gå sammen om at styrke udviklingen på området, siger Horsens-borgmester Peter Sørensen til avisen.

På konferencen vil forskellige virksomheder fortælle om deres madsucceser. Blandt andre Fraser Doherty, som har lavet en forretning ud af sin bedstemors opskrift på marmelade.

Rumkok fortæller

Med er også chefkonsulent Lars Haahr Jensen fra Region Midtjylland og Anders Mikkelsen fra Future Food Innovation samt kokken Thorsten Schmidt, der vil fortælle om sit arbejde - og ikke mindst om sin seneste opgave, da han lavede mad til astronauten Andreas Mogensens rumfærd.

Konferencen er arrangeret af Uddannelse Horsens og Business Horsens.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063