23948sdkhjf

FoodService Danmark skruer op for blusset

Henter ny direktør ind, mens virksomheden gøres klar til at blive solgt
Selv om Dagrofa i sidste uge meldte ud, at der skal findes en ny ejer til koncernens selskab for foodservice, FoodService Danmark, bliver der ikke skruet ned for ambitionerne.

Administrerende direktør Henrik Clausen forbliver øverst ansvarlige for FoodService Danmark og skruer nu op for væksten ved at ansætte en ny direktør for underafdelingen Catering Engros. Det bliver 46-årige Jan Gerber.

- Vi har ikke tænkt os at stå stille, indtil en ny ejer findes. Vi har en klar plan for fremtiden, og det er at vækste og øge vores markedsandel. Derfor har vi nu ansat en direktør for Catering Engros, som jeg glæder mig til at få ombord, siger Henrik Clausen.

Jan Gerber har en lang historie inden for fødevarevirksomheder, blandt andet som administrerende direktør for System Frugt, Danæg og Kohberg samt kædedirektør for Fakta. Han kommer senest fra System Frugt og tiltræder som direktør i Catering Engros 7. december. Han indtræder samtidig i direktionen i FoodService Danmark.

FoodService Danmark skilles i løbet af i år ud fra Dagrofa, og fra næste år går en styret proces i gang med at finde en ny ejer.

Flere investeringer

- Vi har i indeværende år oplevet en stærk vækst, som vi planlægger skal fortsætte. Vi planlægger derfor yderligere investeringer i vores logistik og engrosbutikker, så vi sikrer fundamentet for den fortsatte vækst, konstaterer Henrik Clausen.

- En ny ejer vil betyde endnu bedre muligheder for at videreudvikle FoodService Danmark, og det er en proces, som jeg ser frem til at stå i spidsen for, tilføjer han.

FoodService Danmark omsætter årligt for cirka 4,5 milliarder kroner og har cirka 1.100 ansatte. Virksomheden består af Dagrofa S-Engros, som med 30 engrosbutikker er Danmarks største cash & carry-grossist, og Catering Engros, som er totalleverandør af fødevarer til professionelle.

Derudover er FoodService Danmark hel eller delvis ejer af selskaberne HKI Ost, KødGrossisten, Prima Frugt og Sørwi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094