23948sdkhjf

Newdan: Vi har skubbet de store leverandører mod bedre dyrevelfærd

- Vores leverandører lytter til os, konstaterer ægteparret Bentzen
Når ægteparret Klaus og Susanne Fogh Bentzen hos fjerkrævirksomheden Newdan taler om dyrevelfærd, så gør de det med stolthed i stemmerne.

Parret, der har specialiseret sig i at aftage fjerkrækød udelukkende fra tre af Europas store leverandører, Plukon,Heidemark og Procanar,, er ikke i tvivl om, at Newdan har gjort en forskel for mange dyr.

- Vores leverandører er helt på forkant med alt, der hedder dyrevelfærd. Og det er de blandt andet, fordi vi har presset dem til at være et skridt foran den aktuelle efterspørgsel, siger Klaus Bentzen.

- Vi har i flere år påtalt, at et efterspørgslen på forbedret dyrevelfærd vil eksplodere. De har lyttet til os, fordi det danske marked på det område er et first mover-marked, og det gælder iøvrigt også hvad angår økologiske produkter, tilføjer han.

Foran konkurrenterne

Ifølge Klaus Bentzen har Newdans tre leverandører på den baggrund igangsat initiativer i god tid før deres konkurrenter i Frankrig, Tyskland, Holland og Belgien, hvor der nu også er stor stigning i efterspørgslen på bedre dyrevelfærd og økologi.

- Så vi har været med til at give vores leverandører nogle konkurrencemæssige fordele, siger Klaus Bentzen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079