23948sdkhjf

Kødgrossist er kæmpehit på Facebook

BF OKS satte heldigvis loft på løfte om ribbensteg til hjemløse
Kødgrossistfirmaet BF OKS i Hesselager på Fyn bliver overdænget med positive kommentarer på Facebook, efter at firmaet i fredags på det sociale medie udlovede et kilo ribbensteg til hjemløse for hver deling af firmaets Facebook-opslag.

Tirsdag formiddag er opslaget blevet delt næsten 30.000 gange, svarende til knap 30 tons kød. Direktør Michael Gertz havde dog taget sine forholdsregler, idet han på Facebook gjorde opmærksom på, at der var en max-grænse på 1.000 kilo kød.

Med den enorme succes har han dog også lovet firmaets Facebook-fans, at der nok bliver opgraderet til lidt mere, og det løfte holder han i høj grad:

- Vi har selv fordoblet fra 1.000 til 2,000 kilo kød, og vores leverandører smider 500 kilo i puljen, så vi er nu oppe på 2,5 tons, fortæller Michael Gertz til Food Supply. Det ekstra kød vil formentlig ikke blive ribbensteg, men en blanding af blandt andet kylling, and og hakket kød.

- Bare lidt sjov

Køddirektøren fastslår, at Facebook-opslaget slet ikke blev bragt for at bringe BF OKS i rampelyset, men bare for at lave lidt sjov

- Vi har delt kød ud til hjemløse i flere år, men har bare ikke skrevet om det på Facebook. Og hvis ikke vi havde nået 1.000 delinger, havde vi nok delt kødet ud alligevel, siger direktøren, der under alle omstændigheder er særdeles glad for interessen.

- Jeg er stolt over at være med til at samle så mange danskere. Lige nu er der jo masser af overskrifter om, hvad der sker i udlandet, men vi skal også huske det nære, siger han.

BF OKS regner med, at de mange kilo kød kommer ud til hjemløse over hele landet i ugen op til jul. Fødevarebanken hjælper med at få det fordelt til de store byer, mens BF OKS selv vil levere i sit nærområde på Fyn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1