23948sdkhjf

Skandaleramt pølsemager giver op

Jørn A. Rullepølser dropper retssag, og direktøren vil ikke mere drive virksomhed
Pålægsproducenten Jørn A. Rullepølser fra Hedehusene har opgivet at få erstatning fra Fødevarestyrelsen i kølvandet på den listeriasag, som sidste år ramte virksomheden. Og i det hele taget har Jørn A. Rullepølsers nu tidligere direktør, Palle Andersen, helt opgivet at drive virksomhed som følge af sagen. Det skriver Børsen.

Jørn A. Rullepølser var centrum for den listeriasag, som i sommeren 2014 rullede hen over Danmark. Ifølge Statens Serum Institut og Fødevarestyrelsen døde 17 mennesker efter at være blevet smittet af produkter fra Jørn A.. Virksomheden mente, at Fødevarestyrelsen reagerede for langsomt i sagen og krævede derfor erstatning, men den sag har Palle Andersen nu droppet, oplyser selskabets advokat, Uno Ternstrøm, til avisen.

Milliontab

- Han ønskede simpelthen ikke at stå frem og føre en sag. Det hele har taget hårdt på ham, siger Uno Ternstrøm til Børsen. Jørn A. Rullepølser led ifølge Uno Ternstrøm et økonomisk tab på mindst to millioner kroner, fordi Fødevarestyrelsen reagerede for langsomt.

Det er også advokaten, der fortæller, at Palle Andersen helt har opgivet at drive virksomhed som følge af listeriasagen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094