23948sdkhjf

Bageri skal betale 30.000 bødekroner

Kontrol fandt skimmelsvamp, fluer og spindelvæv i Nybøl
Brødrene Carsten og Henrik Kock, der driver Bageriet Kock i Nybøl, har fået bøder på ialt 30.000 kroner efter Fødevarekontrollens to seneste kontrolbesøg i bageriet, skriver JydskeVestkysten.

Baggrunden er, at Fødevarekontrollen i september fandt skimmelvækst på blandt andet vægge og under et bord samt fluer i rundstykkemaskinen. Da kontrollanten vendte tilbage til bageren en uges tid senere, kunne han konstatere, at forholdene ikke var bragt i orden, hvilket udløste en bøde på 20.000 kroner. Der blev igen fundet små fluer, blandt andet på gæren, og skimmelvækst adskillige steder.

- Ingen dårlige undskyldninger

- Jeg vil ikke komme med dårlige undskyldninger, for første gang var der ikke rent nok. Det erkender vi, og bagefter gjorde vi helt vildt grundigt rent. Men næste gang kom de klokken 9, efter vi havde arbejdet i otte timer, og så skal det jo være beskidt i et bageri, siger Henrik Kock til JydskeVestkysten.

Bageriet fik endnu en bøde, denne gang på 10.000 kroner, da Fødevarekontrollen under et nyt besøg stadig kunne finde skimmel og desuden også fik øje på spindelvæv.

Undervejs i forløbet er bageriets smiley gået fra at være storsmilende via halvbegejstret til eddikesur.

.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078