23948sdkhjf

Lakridskonge får skældud for sin julekalender

Tomme låger giver utilfredshed med Johan Bülow
Den bornholmske lakridsmillionær Johan Bülow er kommet i modvind, fordi lakridsfirmaets julekalender tilsyneladende er fyldt med fejl, hvor den kun burde være fyldt med lakrids.

På Lakrids by Johan Bülows Facebook-side vrimler det med indlæg fra slukørede kalenderkøbere, som har konstateret, at der bag lågerne de første dage i december ikke har været det forventede lakrids.

– Det er jo verdens dyreste fupkalender!!! Hilsen en meget skuffet lakridselsker, skriver eksempelvis ‎Holger B. Smith på Facebook-siden.

Til Metroxpress forklarer Johan Bülow, at fejlen skyldes en transportskade eller for hård håndtering, og at indholdet faktisk er i samtlige julekalendere. - men at det altså kan ligge hulter til bulter, fordi nogle af lakridserne fejlagtigt er røget videre til andre låger.

- Vi garanterer dog 100 procent, at alle produkter findes i kalenderen – selve indlægget i kassen kan være sunket en smule grundet transport eller håndtering, og derfor kan produktet befinde sig længere nede i kassen, skriver Johan Bülow i en mail til Metroxpress.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063