23948sdkhjf

Hanegal næsten fordobler overskuddet

Rekordregnskab er ikke det sidste af slagsen, vurderer ledelsen
Økologiske kødprodukter bliver en bedre og bedre forretning for Hanegal A/S, der sluttede regnskabsåret 2014/15 med et rekordoverskud på 3,7 millioner kroner før skat. Det er næsten dobbelt så meget som året forinden.

Overskuddet i det seneste regnskabsår kom i hus via en bruttofortjeneste på knap 25 millioner kroner mod knap 20 millioner i 2013/14.

I sin beretning konstaterer ledelsen, at der er tale om en markant forbedring i forhold til de foregående år, og - ikke overraskende - at bestyrelsen finder resultatet tilfredsstillende.

Store muligheder i færdigretter på køl

Hanegal har i årets løb opretholdt et højt niveau for investeringer, især på området for færdigretter, hvor der er gennemført "betydelige investeringer" i både produktionsanlæg og produktudvikling. Færdigretter på køl er et nyt forretningsområde, hvor ledelsen forventer store muligheder for vækst.

Hanegal forventer, at der fortsat vil være en positiv udvikling på markedet for økologiske fødevarer i Danmark og på de nære eksportmarkeder, og bestyrelsen venter derfor fortsat vækst i både omsætning og indtjening i indeværende regnskabsår.

Virksomheden med kontor i Silkeborg og produktion i Haderslev har nu en egenkapital på lige knap 10 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078