23948sdkhjf

Afviser at drive ulovligt slagteri

Men naboerne kalder jysk kødmand for "Lille Tulip"
Efter masser af medieomtale af, at Fødevarekontrollen fredag lukkede et ulovligt og uhumsk slagteri på Nedenskovvej 7 ved Brædstrup, afviser ejendommens indehaver, Lars Tyrsted, nu, at der er tale om et slagteri.

Fødevarekontrollen konstaterede i forbindelse med sit kontrolbesøg, at der på stedet blev fundet kød fra grise, der er slagtet under meget uhygiejniske forhold og uden dyrlægekontrol. Men ifølge Lars Tyrsted er der aldrig blevet slagtet dyr på ejendommen - højst har der været tale om parteringer af allerede slagtede dyr.

- Jeg har ordnet lidt rådyr og kronvildt, som jeg har skudt på jagt, men det har været til privat brug. Det må jeg jo gerne, siger Lars Tyrsted til Horsens Folkeblad.

- Problemer i årevis

Fødevarekontrollen mener, at der har været tale om produktion og salg af kødprodukter, men det afviser Lars Tyrsted. Han mener, at mistanken muligvis, skyldes, at han var ved at partere en gris for en kammerat, da kontrollen dukkede op.

Horsens Folkeblad har talt med flere af naboerne til ejendommen, og de siger til avisen, at der har været problemer på ejendommen med hjemmeslagteri i årevis. På egnen er ejeren kendt under navnet ”Lille Tulip”, og han skulle efter naboernes opfattelse få grisene til partering fra lokale landmænd. Kød er således ofte blevet set fragtet ned på ejendommen i hestetrailere eller almindelige trailere, skriver Horsens Folkeblad.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066