23948sdkhjf

Skagen-fabrik etablerer nyt selskab

Fiskemelsfabrikken FF Skagen går sammen med Rygaard Transport & Logistik og etablerer et nyt selskab inden for transport af fisk- og fiskeprodukter.
Transportvirksomheden Rygaard Transport & Logistik og fiskemelsfabrikken FF Skagen er 15. december blevet enig om at etablere et nyt selskab, Rygaard Fisketransport A/S.

Målet er at styrke den landsbaserede transport af pelagiske fisk- og fiskeprodukter, både til den pelagiske konsumindustri samt industrifisk, der er råvare til fremstilling af fiskemel og fiskeolie til proteinrigt foder.

FF Skagen har desuden købt alle aktier i Frølunda Transport i Sverige og HF Transport og Fiskehandel i Hirtshals, som i over 70 år har beskæftiget sig med transport og handel med fisk og fiskeprodukter. Aktiviteterne i disse selskaber bliver delt op, og FF Skagen sælger transportaktiviteterne videre til Rygaard Fisketransport.

CEO i FF Skagen, Johannes Palsson, lægger vægt på, at formålet med køb af HF i Hirtshals & Frölunda er at styrke råvaregrundlaget for FF Skagen samt at styrke afdelingen for salg og leverancer af ferske fisk og fiskeprodukter til minkindustrien.

Gert Rygaard bliver direktør i det nye transportselskab, som får omkring 150 trailere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078