23948sdkhjf

Kims skifter navn

... og det er ikke blevet mere mundret
Chips- og snack-produkterne hedder stadig Kims, men virksomheden bag, Kims A/S, skifter nu navn til Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S - et naturligt skifte i forbindelse med, at sortimentet vokser med nye produkter, konstaterer virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi udvider vores sortiment i impulskategorien, også med andre brands end Kims. Desuden markerer det nye navn, at vi er en del af Orkla-familien, hvor vores søsterselskaber i samme branche i andre lande har samme navn, fortæller administrerende direktør Kim Munk.

Nødder med chokolade

De nye tider handler blandt andet om, at nogle af Kims’ kendte nødder skal have chokolade over sig for at blive til pladechokolade eller chokoladebarer. Chokoladen vil blive markedsført under Kims-brandet og være i butikkerne fra begyndelsen af februar. I sortimentet bliver også tilføjet brandet Panda, som er kendt for sit lakridssortiment

Kims-brandet har netop fejret 50-års fødselsdag før navneskiftet. Virksomheden hører hjemme i Søndersø på Nordfyn og har cirka 190 medarbejdere.

Kims - nu Orkla Confectionery & Snacks - har siden 2005 været ejet 100 procent af norske Orkla.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219