23948sdkhjf

Dansk vin-app henter 25 millioner dollars

Massiv, international investering i Vivino
Den danske iværksættervirksomhed Vivino, der via en app tilbyder viden om vin, er nu klædt særdeles godt på til at vokse sig endnu større og stærkere: Vivino har indsamlet 25 millioner dollars, svarende til cirka 170 millioner kroner, fra en gruppe internationale investorer, skriver finans.dk.

App'en fra Vivino fungerer på den måde, at brugeren kan tage et foto af etiketten på en hvilken som helst vinflaske, hvorefter der på smartphonen dukker blandt andet anmeldelser og priser op. Informationerne bliver løbende forbedret af brugerne, som for længst har rundet 10 millioner i antal.

- Dagens nyhed fastslår vores position som dominerende i den globale vinindustri, siger stifter og direktør Heini Zachariassen ifølge finans.dk i en kommentar til investeringen, som blandt andet skal bruges på at forbedre markedsføringen i store dele af verden.

Blandt investorerne er Christophe Navarre, topchef i SCP Neptune International, der står bag luksuschampagner som Dom Pérignon og Moët. Han træder nu ind i Vivinos hovedbestyrelse.


Læs mere om: vin
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063