Claus Sørensen A/S udvider med kæmpestort frostlager
På kajkanten i Hirtshals bygger Ajcon i alt 6.000 nye kvadratmeter
Projektet består af 4.500 kvadratmeter frosthøjlaget til frosset fisk af forskellig art samt cirka 1.500 kvadratmeter til teknik og sorteringsormåde.
Byggespecialisten Ajcon A/S er totalentreprenør på byggeriet, og det er ikke nogen uvant opgave. Ajcon har specialiseret sig i køl- og frostløsninger til fødevareindustrien og har tidligere leveret flere byggerier til Claus Sørensen, blandt andet i Vejle og Padborg.
- Vores ingeniører og konstruktører arbejder tæt sammen for at kunne udvikle og udarbejde tekniske løsninger til levnedsmiddel- og fødevareindustrien. Køl og frys er helt klart blevet vores spidskompetence, konstaterer Christian Wihrs, direktør og medejer hos Ajcon.
Med et udvidet frostlager i Hirtshals kan Claus Sørensen se frem til endnu mere opbevaringsplads. Afdelingen i Hirtshals er i forvejen Claus Sørensens flagskib inden for pakning af fiskeprodukter og viden om håndtering og forarbejdning af fisk og skaldyr.