23948sdkhjf

McDonald's skyder gang i dansk milliardsalg

Medie erfarer, at burgerkæden vil sælge sine danske ejendomme
Burgerkæden McDonald’s er i al hemmelighed ved at gøre klar til et storstilet salg af ejendomme herhjemme. Det skriver Finans.

Finans erfarer således fra en række kilder med indgående kendskab til forløbet, at den globale fastfoodkæmpe har hyret investeringsbanken Carnegie til at stå for et salg af koncernens mange ejendomme i Danmark, Sverige og Norge.

Alene herhjemme driver McDonald’s over 80 restauranter. Salget af selve bygningerne ventes at kunne indbringe den amerikanske gigant mellem tre og fire milliarder kroner.

Flere af de investeringsbanker, der bød ind på den store opgave, siger dog til Finans, at salget af de mange burgerejendomme ikke er uden udfordringer.

- Eksempelvis er kæden ikke meget for, at det eksempelvis er en kapitalfond eller en pensionskasse, der overtager restauranterne. Det begrænser feltet af købere betydeligt, siger en velinformeret kilde til Finans.

Hos McDonald’s i Danmark siger pressechef Pia Tobberup, at hun ikke kender til, at koncernen skulle have konkrete planer om at frasælge ejendomme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078