23948sdkhjf

Skagen Køkkenet måske tvunget ud af Skagen

Ejer Jesper C. Winter forudser problemer med personalet i hjembyen
Når indehaveren af Skagen Køkkenet, Jesper C. Winter, drømmer om at bygge en helt ny fabrik, som kan fremstille alle hans mange produkter, så er han ikke sikker på, at drømmen kan gå 100 procent i opfyldelse. Måske kommer resultatet til at mangle Skagen som hovedingrediens.

- Arbejdskraften er et stort problem - jeg vil faktisk sige et kæmpeproblem. Vi ligger i Udkantsdanmark, og der er også langt til Skagen, når vi taler fragt.

- Jeg vil jo allerhelst have alt samlet i Skagen, men jeg ved bare, hvor svært det er at få personale heroppe, specielt på bageridelen, siger Jesper C. Winter.

Mere professionelt udstyr

Under alle omstændigheder vil han, uanset hvor drømmefabrikken bliver placeret, tænke en hel del teknik ind i projektet.

- Man skal have maskiner til at hjælpe sig. Nu er det 100 procent håndarbejde, men vi skal helt klart have noget mere professionelt udstyr. Vores mængde er blevet ret stor, efter at vi lynhurtigt fik 200-300 butikker som forhandlere, og vi kan egentlig slet ikke følge med.

- Den helt store udfordring er pakkedelen, hvor vi har måttet trække på familie og venner, som har hjulpet med at pakke, nævner Jesper C. Winter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078