23948sdkhjf

Peter Larsen Kaffe hylder Viborg med specialkaffe og nyt risteri

Nyt mikro-risteri skal levere high-end produkter til kaffe- og teelskende forbrugere
Mere end 110 års kaffehistorie i Viborg skal fremover danne baggrund for Peter Larsen Kaffes internationale satsning inden for specialkaffe.

I juli kommer en ny specialkaffe, Peter Larsen Special, på markedet, og senere på året lancerer virksomheden luksusbrandet Viborg som en hyldest til hjembyen.

- Hos Peter Larsen Kaffe i Viborg opbygger vi et mikro-risteri og videnscenter, som skal udvikle og producere unikke kaffe- og teprodukter til specialhandelen i Danmark og de nordiske lande. Vi har skabt en ny linje af mikroristninger og en selektiv udvælgelse af specialprodukter, siger udviklings- og kommunikationschef hos Peter Larsen Kaffe Lars Aaen Thøgersen i en pressemeddelelse.

Peter Larsen Special udspringer af det nuværende Special Brands, som i forvejen leverer specialkaffe til mere end 150 specialbutikker i Danmark.

Udvalgte butikker

Luksusbrandet Viborg vil kun blive solgt i begrænset antal i udvalgte butikker i Norden.

- I Viborg-varemærket vil vi præsentere særegne og unikke kaffetyper, som ofte kun er tilgængelige i meget begrænset omfang. Her er vi ude i de yderste kroge af verdens kafferegioner og følger kaffen hele vejen fra dyrkning til forarbejdning, ristning og den endelige præsentation frem til forbrugeren står med produktet i hånden, siger Lars Aaen Thøgersen.

Den sydafrikanske ristemester Winston Rose skal stå i spidsen for Peter Larsen Special og Viborg-mærket. Selv om produkterne først kommer i handlen om nogle måneder, kan særligt interesserede stifte bekendtskab med det nye mikroristeri på Dansk Kaffeshow 2016, der åbner i Aarhus i dag og fortsætter til fredag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078