23948sdkhjf

Tdligere Dagrofa-direktør ny formand for Varefakta

Annette Kreiner overtager posten efter Steffen Gulmann, der trækker sig på grund af sygdom
Efter at have siddet for bordenden ved samtlige bestyrelsesmøder siden 1978 har Steffen Gulmann valgt at trække sig som formand for forbrugermærket Varefakta på grund af sygdom. Han afløses af den tidligere Dagrofa-koncerndirektør Annette Kreiner.

Den nye formand kommer, som Varefakta formulerer det, med "en betydelig indsigt i handlen med dagligvarer og ikke mindst betydningen af troværdige varedeklarationer".

- I alle årene som koncernindkøbsdirektør for Dagrofa har jeg konsekvent brugt Varefakta på alle private label-varer. Det giver stor tryghed for grossist, dagligvarehandel og ikke mindst forbrugerne at vide, at varerne er mærket og kontrolleret af en uvildig instans, sige rAnnette Kreiner i en pressemeddelelse.

- Tiden kalder på troværdig information, og vi kommer til at videreudvikle med nye stærke samarbejder i det kommende år, tilføjer hun.

Samtidig med Annette Kreiner træder direktør for Børns Vilkår Rasmus Kjeldahl ind i Varefaktas bestyrelse som næstformand.

Varefakta er en selvejende organisation, som leverer uvildig og kontrolleret mærkning af fødevarer og en lang række andre varer i Danmark. Varefakta modtager et fast årligt statstilskud, men er primært finansieret gennem indtægtsdækket virksomhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078