23948sdkhjf

- Her kommer kunderne til os af egen fri vilje

125 udstillere på cateringmesse havde hamrende travlt i Aalborg
Med tusindvis af professionelle madfolk som gæster var der rigeligt at se til for de cirka 125 fødevareproducenter, der onsdag stillede op med en stand på Cateringmesse Nord i Gigantium i Aalborg.

Og det havde udstillerne absolut intet imod.

- Vi er så heldige, at her kommer folk selv til os af egen fri vilje, sagde en tilfreds Sten Jørgensen fra sønderjyske Dina Food, hvor han er direktør og medejer.

Dina Foods seks medarbejdere producerer frosne kager og desserter, og firmaet tager turen til den nordjyske cateringmesse hvert år.

- Det er stort for os at være med. Ikke fordi vi sælger så meget, for kager er ikke noget, folk køber til lager. De køber, når de skal bruge det, og så håber vi, at de husker det, de har set og smagt hos os her på messen, sagde Dina-direktøren.

- Vi er ikke så kendte i Nordjylland

Det fynske mejeri Kirkeby & Thrane havde sin stand på messen bemandet med blandt andre Kent Thrane, der er både "direktør, ejer og altmuligmand".

- Vi er selvfølgelig mest kendt på Fyn, men sælger også meget til Sjælland. Helt heroppe i Nordjylland er vi ikke så kendte - det skal der gøres noget ved, så det er en af grundene til, at vi er her, konstaterede Kent Thrane.

Helt i messens ånd var Kirkeby & Thrane hovedsageligt med for at give inspiration og præsentere sine produkter, og ikke så meget for at sælge noget på selve dagen.

- Men vi har fået ordrer, og det er da en ekstra gevinst. Blandt andet var der én fra et plejehjem, som bestilte både creme fraiche, piskefløde og græsk yoghurt, fortalte Kent Thrane.

AB Catering og BC Catering, der arrangerede messen, er en del af Dansk Cater, som ifølge den fynske mejeriejer er en af Kirkeby og Thranes største foodkunder. Mejeriet med knap 10 ansatte har også industrikunder og et nichesalg til detailhandelskæder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158