23948sdkhjf

Østjysk vinimportør leverer rekordregnskab

Bundlinjen løftet til over fem millioner hos Østjysk Vinforsyning
Selv om vinsalget er stagnerende, formår flere af landets største importører alligevel at presse flere overskudskroner ud af druerne. Deriblandt Østjysk Vinforsyning, som netop har fremlagt et rekordregnskab - virksomheden har formået at løfte bundlinjen med 50 procent fra 3,3 millioner kroner i 2014 til over fem millioner i 2015.

– Vores kunder klarer sig generelt godt, og det smitter naturligt af på os. Vi har været gennem en række hårde år i starten af finanskrisen, men det har rustet os til det positive marked, vi oplever lige nu. Krisen har skærpet os, fortæller Peter Schaltz, der er administrerende direktør og ejer af virksomheden med hovedkontor i Hinnerup.

Omsætningen op med 18 procent

Ud over en øget indtjening i 2015 har Østjysk Vinforsyning også øget omsætningen med over 18 procent, og det glæder direktøren, da fremgangen er et udtryk for, at firmaet vinder markedsandele i det stagnerende marked.

En del af hemmeligheden bag vinimportørens succes findes i et bredt fokus på forskellige kundesegmenter og markeder. Østjysk Vinforsyning betjener alle kundegrupper undtagen de store dagligvarekoncerner.

Østjysk Vinforsyning er blandt landets største vinimportører og leverer alverdens vine til en bred kundeskare over hele Danmark. Virksomheden har også eksport til det svenske marked.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094