23948sdkhjf

Dansk And på vej tilbage efter lugt-skandalen

Coop regner med at tage Struer-slagteriet til nåde
Andeslagteriet i Struer, Dansk And, er godt i gang med at blive taget til nåde som leverandør til de store aftagere i dansk og tysk dagligvarehandel. skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Dansk And blev ramt af en decideret møgsag i juledagene, da flere hundrede forbrugere klagede over, at ænder fra slagteriet hørmede afskyeligt og tilsyneladende var fordærvede. Det førte til, at fødevaremyndighederne midlertidigt lukkede slagteriet, som nu gerne må producere igen, og som også er ved at gøre klar til forårets første slagtninger.

Og der er altså formentlig aftagere klar. Eksempelvis er dagligvarekæden Coop stadig opsat på at have Dansk And som leverandør.

- Jeg regner bestemt med, at vi bliver ved med at handle med dem, siger Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Indehaveren af Dansk And, Martin Daasbjerg, siger til avisen, at han netop har indgået aftaler med flere af sine tyske kunder, og at der i år er kommet to nye kunder til i Tyskland. Der er ifølge Martin Daasbjerg tale om nye grossister, som tilsammen leverer til cirka 235 supermarkeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078