23948sdkhjf

To jyske kreaturslagterier gifter sig

Hjalmar Nielsen Gruppen overtager hovedparten af Nordic Beef
To af Danmarks fem kreaturslagterier, Hjalmar Nielsen Gruppen og Nordic Beef Hadsund, smelter nu sammen og bliver dermed en stærkere konkurrent til Danish Crowns DC Beef.

Hjalmar Nielsen Gruppen har med virkning fra 1. januar 2016 købt aktiemajoriteten i Nordic Beef Hadsund, oplyser slagterierne i en pressemeddelelse.

Dermed vil Hjalmar Nielsen Gruppen komme op på at slagte cirka 100.000 kreaturer om året på de tre slagterier i Aalestrup, Kjellerup og Hadsund.

- Det er en særdeles sund virksomhed, vi investerer i, og samlet opnår virksomhederne i Hjalmar Nielsen Gruppen en andel på næsten 25 procent af de danske slagtedyr. Det gør, at vi kan øge service- og leveringsgraden betragteligt over for såvel kunder som leverandører, siger direktør Lars Andersen fra Hjalmar Nielsen Gruppen.

- Ud over det stærke brand, der allerede er i Himmerlandskød, så får vi mulighed for at arbejde med de koncepter, som Nordic Beef Hadsund har udviklet, heriblandt Nordjysk Naturkød, BeefOne, Fjordlandskød og økologi, tilføjer han.

Uændret ledelse

Hjalmar Nielsen har ud over de nu tre slagterier også forædling og produktion af fødevarer i Farsø og Hadsund. Alle virksomhederne køber og producerer udelukkende 100 procent dansk kød, og det fortsætter naturligvis også i den nye konstellation, konstaterer Lars Andersen.

Ledelsen i Nordic Beef Hadsund fortsætter uændret med Søren Svendsen og Jens Peter Svendsen i spidsen

Med fusionen er der nu kun fire store kreaturslagteri-virksomheder i Danmark. Ud over DC Beef og Hjalmar Nielsen Gruppen er det Mogens Nielsen Kreaturslagteri og Århus Slagtehus. Dertil kommer en stribe små slagtehuse.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11