Michelin-stjerne gæster Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Restaurant Substans har kokkereret sig til en Michelin-stjerne, og i tre dage flytter Substans sin restaurant til Foodexpo i Herning

Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten 6.-8. marts ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad.

Mens der sandsynligvis bliver rift om bordbestillingerne hos Restaurant Substans, efter at Aarhus-restauranten netop igen har hentet en Michelin-stjerne, er bordbestilling ikke nødvendig, når man besøger pop-up-udgaven på Foodexpo.

- Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaveren af Restaurant Substans, René Mammen.

Team-arbejde i køkkenet

Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde.

- Det er fantastisk, at vi har mulighed for at vise en restaurant med Michelin-stjerne frem til Foodexpo i Herning. Vi glæder os til at se, hvad indehaver René Mammen har at byde på og til at se hele Substans-teamet arbejde i køkkenet, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH Messecenter Herning











Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Billedserier & Videoer: Madværkstedet fik en fremragende premiere

Carlsberg: Største fadølsfornyelse i 80 år

Død af færdigret? Tulip føler sig urimeligt anklaget

Krakket andeslagteri slagter allerede igen torsdag

Dobbelt-ordre til Carsoe

Royal Greenland har valgt Carsoe til at levere et komplet fabriksanlæg til rederiets nyeste filetrawler samt en fabrik til en ny rejetrawler.

Salmonella i svinekød kan opdages på den halve tid

Andeslagteri er tæt på genåbning

Trecifret millioninvestering skal endevende alle Coca-Colas flasker

Danskejet industri er større ude end hjemme

Især indenfor fødevarer, maskiner og møbler beskæftiger de flere i udlandet end i Danmark. Og alle elsker først og fremmest England.

Irma sætter insekter på menuen

50 unge fik en smagsprøve på gourmetslagterfaget

Massiv mangel på slagterelever i dagligvarekæderne og slagterbutikker er en tikkende bombe under dagligvarehandlen.

Nyt Wefood-samarbejde skal give sårbare unge fodfæste på arbejdsmarkedet

Frontmatec skal udvikle brystflæsk-robot

Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalstykker

Det første danske øko-sukker på vej

- De første 500 gange gik det helt galt

Konen var rasende, da Tommy Jensen ødelagde parrets køkkengrej i jagten på de perfekte popcorn

Fødevarestyrelsen har ikke fundet skandalekød i Danmark

Industrien sulten efter maskiner til fødevareproduktion

Klumme: Forebyggelse af fødevaresvindel går ind i en ny tidsalder

Ugens grin: Stop spild af mad

TripleNine klar til at investere 85 millioner

Fødevarestyrelsen undersøger brasiliansk kødskandale

Vibocold forbereder generationsskifte

Virksomheder i storbyer betaler to milliarder i ekstra skat

Carlsbergs patent på byg åbner for etisk debat

Skares kødkoncern med nyt møgregnskab

Løgismose investerer millioner i kvalitetsfærdigretter

Nestlé-chef: Vi kan mætte tre milliarder mere

Fjerkræslagteri skifter direktør for syvende gang på syv år

Poul Agger tog Food Innovator Award

Forloren hare trækkes tilbage efter 19 salmonellasyge

Rekordår hos Foss

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

1

No Crap: Vores muligheder er uendelige

Ingredienskæmpe slår Danmarksrekord

Madspildsaktivist: Private er stadig de største syndere

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se nyhederne i vores udlejningsprogram

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Konference om den fremtidige Forsyningsstrategi

Nyt i sortiment: frysetørret grøntsagspulver og bælgfrugter

Opgradér jeres produktionslinie, til nyeste generation af stregkode-læsere!

DENIOS Pallereoler med opsamlingskar

Cremen af cremen af dansk gastronomi er fundet

Nye produktbrochurer fra Triplan

Spar ressourcer med digitaliseret faktura håndtering

Spar ressourcer med digitaliseret faktura håndtering

Ny ventil fra Univer

PUMPEGRUPPEN A/S introducerer en ny slangepumpe serie fra Mouvex Abaque

DK Transportbånd deltager på Seafood Expo Global i Bruxelles

Borgerne i Tårnby får snart blødgjort drikkevand i vandhanen

Krympepakning af kød- og pølsevarer

Ventilationskanaler skal vedligeholdes

Bearbejdning af kædehjul, koblinger og tandremskiver og konfektionering af transportbånd og tandrem

Nye størrelser i Fibox Gade- og Teknikskabe

ZF fører Premium Stephan industrigear og gearmotorer i høj kvalitet!

SEW EURODRIVE - Fokus på energiforbrug

KK Metal leverer kæmpe lysekrone i messing

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Lasse Nielsen er ansat som service tekniker hos Nidec Industrial Automation...

Kom til Tech Tour i Billund

Risiko ved blæsning med trykluft

Send til en kollega

0.403