23948sdkhjf

Små 500 udstillere samles til mad-messe

Fra søndag fylder 497 udstillere messecentret i Herning, når fødevarebranchen samles til Foodexpo fra 6.-8. marts.
Den nyudnævnte miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, foretager søndag den officielle åbning af messen, som er fyldt med aktiviteter og spændende nyheder.

Hele 497 udstillere står klar med alt fra Michelin-mad og interiør over øko-produkter og udsøgte vine til oste, kaffe og arbejdstøj, når den 7. udgave af Foodexpo løber af stablen. Det sker i MCH Messecenter Herning fra 6. til 8. marts.

Antallet af udstillere på dette års messe overgår de fire foregående. Der ventes 25.000 besøgende fra hele branchen.

Den officielle åbning af messen foretages af den nyudnævnte miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen (V).

Masser af aktiviteter
Alle tre messedage byder på spændende aktiviteter. Traditionen tro afholdes flere fagkonkurrencer i forbindelse med messen. Således skal blandt andet Årets Kok og Årets Tjener findes i løbet af søndagen. Samme dag kan besøgende også overvære en paneldebat om fødevaresundhed og madspild, hvor nogle af branchens mest fremtrædende personer tager del.

Det nye hotelkoncept, Hede Hotel, kan også opleves på messen. Hede Hotel præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

Messens udstillere bringer mange, spændende nyheder med sig, som fordeler sig kategorierne Føde- & Drikkevarer samt Interiør & Udstyr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078