23948sdkhjf

Danmarks bedste frikadelle kommer fra Thisted

Danmarks bedste frikadelle, grillpølse og hønsesalat blev fundet på Foodexpo i MCH Messecenter Herning søndag. Danske Slagtermestre stod for konkurrencerne, som fandt sted på et helt unikt butikstorv på messen.
Er der noget bedre end mors frikadeller? Ja, det er der åbenbart, hvis de altså kommer fra Slagteren på Møllevej i Thisted. Slagterens hjemmelavede frikadeller vandt nemlig søndag titlen som Danmarks Bedste.

Samme dag blev også Danmarks Bedste Grillpølse samt Danmarks Bedste Hønsesalat fundet. De to titler vand henholdsvis ”Oksegriller med Chili” fra Slagter Schmelling, Gilleleje, og ”Baggers Hjemmelavede Hønsesalat” fra Jens Christian Lundgaard i Humlebæk.

Interessen for de tre konkurrencer, som alle blev arrangeret af Danske Slagtermestre, var stor. Publikum viste stor interesse i både at smage, stille spørgsmål og afgive stemme i hver af de tre konkurrencer.

Konkurrencerne blev afviklet på et af Foodexpos fem temaområder, Butikstorvet. Området er opbygget som en stor specialvarebutik, som samler udstillere inden for kategorierne bager, slagter, fisk og ost. Således står Danske Slagtermestres medlemmer side om side med medlemmer af Ostehandlerforeningen for Danmark, Danmarks Fiskehandlere og Bager- og Konditormestre i Danmark.

Danmarks bedste hønsesalat

Slagter Jacob, Kalundborg
Slagteren i Højslev
Slagter Holmberg, Aalborg
Jens Christian Lundgaard, Humlebæk

Danmarks bedste grillpølse

Bitten Slagter, Hobro
Slagter Lund, Frederiksberg
Slagter Jacob, Kalundborg
Stoholm Slagter
Slagter Schmelling, Gilleleje

Danmarks bedste frikadelle

Albertslund Centerslagter
Pølsemageriet, Silkeborg
Slagteren på Møllevej, Thisted
Slagter Maltesen, Birkerød
Henrik Slagter, Dianalund

Artiklen er en del af temaet Foodexpo.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484