23948sdkhjf

- Hov, der var en god idé

Besøgende på Foodexpo fik inspiration og nyheder med hjem
Selv om man har masser af erfaring på fødevareområdet, er der altid gode ideer og inspiration at hente på Foodexpo i Herning.

Det fastslog en stribe messegæster, som Food Supply talte med tirsdag, mens de sugede indtryk til sig i de travle haller.

Faglærerne Majbrit Jochumsen og Ivan Knudsen fra uddannelsesinstitutionen TAMU i Odense var taget til Herning for at "hente ny inspiration til vores unge mennesker", ikke mindst på TAMUs kantineuddannelse.

- Vi har også set på gode tilbud og købt nogle råvarer - og så har vi lige booket et møde med Green Menu Planner, som kontakter os om nogle dage, fortalte faglærerne med henvisning til en mulig ny samarbejdspartner på området for opskrifter, menuplaner og bestilling.

- Green Menu Planner er det nye, vi tager med herfra. Vi har hørt om dem før, men har ikke været gode nok til at sætte os ind i det - det får vi gjort nu, bemærkede Majbrit Jochumsen.

Palmeplade er en trend

Fra Ringsted Kommune var Jette Holmberg Petersson, der leder kommunens centralkøkken, taget til Herning, og det var ikke mindst i håbet om at blive klogere på madspild.

- Der er ikke så meget relevant om madspild lige for min branche, men jeg har da været inde og se film i messens madspildsbiograf. Og ellers er jeg jo ude og snuse og se på nyheder. Jeg køber ikke rigtig noget, det gjorde jeg mere før i tiden - men for eksempel hvad angår inventar er der jo masser af nyheder, som man kan få brug for, når engang vi skal have skiftet noget, nævnte Jette Holmberg Petersson.

- Og så har jeg lagt mærke til, at rigtig meget her på messen bliver serveret i små skåle af palmeblade, det er virkelig en trend. Jeg står også for forplejningen til kommunale møder og receptioner, og det med palmebladene er en anden serveringsform, som man nok kommer til at opleve i Ringsted, tilføjede hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078