23948sdkhjf

Danske kaffebarer brygger sort guld

Branchen boomer med vokseværk og millionoverskud
Kaffebarerne i Danmark brygger i øjeblikket for fuld damp.

Finans har taget pulsen på en række store kaffebarer, og der meldes enstemmigt om vækst, overskud på bundlinjen og ekspansionsplaner. Mens Baresso, Starbucks og Riccos kaffebar alle har vokseværk, leger The Coffee Collective med produktudvikling.

- Vores målsætning er at vokse med tre-fem butikker om året, og på nuværende tidspunkt har vi op til flere forskellige lokationer i spil, siger Head of Franchise i Dansk Supermarked Michael Hald, der fungerer som Starbucks-direktør i Danmark.

Også konkurrenten Baresso forventer om kort tid at kunne offentliggøre et årsregnskab med pæn fremgang. Det seneste regnskab viste et rekordoverskud på seks millioner kroner og et driftsoverskud på 18 millioner kroner, nævner Finans. Og med en kapitalindsprøjtning fra tyske JAB Holding forventer kaffefirmaet at skumme mælken ekstra godt de kommende år:

- Allerede i første halvår planlægger vi åbningen af fem kaffebarer, og vi har flere lokationer i pipeline. Til april åbner vi blandt andet i Kolding Storcenter, og særligt de større, danske provinsbyer ser vi et stort potentiale i, siger direktør i Baresso Nickolas Krabbe Bjerg til Finans.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093