23948sdkhjf

Hwy 55 får comeback

Tidligere ansat genopliver konkursramt burgerkoncept
Da den meget lille burgerkæde Hwy 55 gik konkurs i Danmark i december, var der kun to restauranter i kæden - en i København og en i Kolding.

Nu bliver restauranten i Kolding genoplivet af Hwy 55's tidligere såkaldte operations manager, Kim Carøe, der sammen med en investor har købt de danske rettigheder til det amerikanske burgerkoncept, skriver JydskeVestkysten. Restauranten i Kolding Storcenter genåbner i morgen.

Hwy 55 fik i første omgang kun et halvt års levetid i Danmark, hvor der ellers var store planer om i løbet af 10 år at etablere op imod 35 restauranter, der udelukkende skulle bruge danske råvarer.

- Kolding artede sig fint


- Jeg tror meget på konceptet med frisklavede burgere, og forretningen i Kolding artede sig fint. Det var søsterrestaurationen på Hovedbanegården i København, som tvang de oprindelige ejere i knæ, siger Kim Carøe til avisen.

Den nye ejer er oprindeligt uddannet kok, men har i mange år arbejdet for Dansk Supermarked, hvor han blandt andet har stået for at åbne Carls Jr.-restauranterne. Sidste år blev han kontaktet af Hwy 55, som ville have ham med i det nye koncept, fortæller JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.125