23948sdkhjf

Agger Foods tæt på at tjene penge

Soy4you-konceptet er godt gearet til fremtiden, fastslår ledelsen
Selv om underskuddet i 2015 - lige som i 2014 - var på næsten halvanden million kroner, er der masser af optimisme at spore hos Agger Foods i Aarhus.

Virksomheden, der har specialiseret sig i 100 procent vegetabilske alternativer til kød under brandet Soy4you, har i sine foreløbig fire regnskabsår endnu ikke haft plus på bundlinjen. Men det er på vej, lader ledelsen forstå efter et år, hvor selskabet modtog koncerntilskud på syv millioner kroner.

- Konceptet er nu udbygget, og med de afholdte udviklingsomkostninger er der dannet basis for en sund vækst i både omsætning og resultat allerede i 2016, hedder det i ledelsens beretning.

I løbet af 2015 blev der investeret yderligere cirka to millioner kroner i videreudvikling af basissortimentet samt i en række nye koncepter og produkter, der "helt i tidens trend rammer forbrugernes krav til sundhed, convenience og bæredygtighed".

Gearet til vækst

- Basissortimentet er færdigudviklet og i løbet af 2015 blevet finjusteret, så vi nu er gearet til vækst, skriver ledelsen, som også glæder sig over at have investeret i en fremtidssikret it-platform.

Stifteren og ejeren af Agger Foods, Poul Agger, overlod midt i 2015 direktør-roret til Søren Meng Nordby for at hellige sig opgaverne som bestyrelsesformand og udviklingschef

Inden han grundlagde Agger Foods i 2011, stod Poul Agger bag virksomheden Naturli Foods, der blandt andet udvikler, sælger og markedsfører vegetabilske mejeriprodukter under mærket Naturli´. Virksomheden solgte han i 2010 til Orkla/Dragsbæk.

Se hele regnskabet her:
Agger Foods 2015





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095