23948sdkhjf

Skærtoft Mølle forsvandt i få dage

Nye investorer sørgede for, at virksomheden er på sporet igen
Skærtoft Mølle, der laver økologiske kornprodukter, var i sidste weekend nede i et dybt hul. Als-virksomheden blev på grund af en momsrestance erklæret konkurs, men er genopstået i nøjagtig samme udformning som før konkursen, skriver JydskeVestkysten.

- Det har været en rigtig svær periode, hvor en stor dansk supermarkedskæde ophørte med at sælge vore produkter, og vi kom som følge deraf bagud med momsbetalingerne. Vi var i kontakt med Skat om afvikling af udeståendet, men på grund af, at deres EFI-systemer har været nede, gik der lang tid, inden vi hørte fra dem. 29. marts fik vi besked om, momsrestancen skulle være betalt senest 4. april. Det kan man ikke, når man er ved at indarbejde en ny, fin plan for virksomheden. Derfor blev vi erklæret konkurs, siger Hanne Risgaard fra Skærtoft Mølle til avisen.

Ny kapital fra nye medejere red stormen af, og derfor er et nyt selskab med samme produkter og samme medarbejdere nu på plads. De nye medejere er ægteparret Inger Bach og Jens Grønbæk samt kogebogsskribent og direktør for Hahnemans Køkken Trine Hahnemann. Jens Grønbæk er ny direktør i selskabet.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079