23948sdkhjf

Tulip og Chili Klaus lancerer en chili-pølse med fart på

Chili-guruen har spist "ufatteligt mange pølser" i testperioden
I et nyt samarbejde lancerer chilieksperten Chili Klaus og fødevarevirksomheden Tulip en Ghost Chili-pølse, som er klar til at indtage den danske grillsæson og food on the go-markedet.

Den nye chili-pølse kommer i to styrker – en familieudgave med jalapeños i vindstyrke 4 og en frankfurter med Ghost Chili i vindstyrke 10. Dermed er der noget for dem, der blot vil mærke den svage varme, og dem, der vil op på øverste hylde, konstaterer Tulip i en pressemeddelelse.

Chilipølsen er blevet til i et tæt samarbejde mellem Tulip og Chili Klaus.

- Det glæder mig, at Tulip var så lydhøre overfor mine idéer, og jeg synes, at vi har lavet nogle fantastiske pølser, siger Chili Klaus.

- Til gengæld har jeg spist ufattelig mange pølser i testperioden, men det forpligter altså at lægge navn til noget så ærkedansk som en grillpølse. I hvert fald håber jeg på, at danskerne er klar til at få lidt mere fart på grillen - chili er jo sundt, tilføjer han.

Åndedrætsværn

Hos Tulip har det været en spændende og udfordrende opgave at producere de nye Chili Klaus-pølser, påpeger produktudvikler Peter Johansen.

- Vi har arbejdet intenst i en lang periode på at finde den helt rigtige dosering. Den balance synes vi, at vi har ramt lige i øret med de to forskellige varianter, som vi er stolte af at sende på markedet, fortæller produktudvikleren, som under fremstillingerne i testfasen måtte iføre sig åndedrætsværn for ikke at indsnuse alt for meget Ghost Chili.

Chili Klaus-pølserne er produceret af dansk kød i Nordjylland og kan købes i Føtex og Bilka-butikkerne landet over fra næste uge. 7-Eleven forhandler allerede nu Chili Klaus-grillpølser med vindstyrke 10 i en fransk hotdog.

Chili Klaus’ videoer med kendte danskere på de sociale medier er set af mange millioner mennesker, og sidste år indtog Chili Klaus Norge med det samme koncept.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079