23948sdkhjf

Danish Crowns nye topchef fjerner "Til-Salg-Skiltet"

Danish Crowns nye topchef, Jais Valeur, afblæser nu seks års jagt på eksterne investorer, som skulle tilføre slagterigiganten 4-5 mia. kr. i frisk kapital.
Det skriver Finans.

- Danish Crown er i dag et langt stærkere og mere veldrevet selskab, end dengang planerne om at tiltrække eksterne investorer blev søsat. Tanken om at tiltrække eksterne investorer er ikke et tema på min dagsorden, fastslår Jais Valeur.

Planerne blev fremsat i 2010, da Danish Crown netop havde været igennem fire meget alvorlige kriseår, hvor man blev fuldstændig udkonkurreret af de store tyske slagteriselskaber.

Siden har selskabet været igennem en hestekur. Danish Crown har nu en højere indtjening end konkurrenterne i lande som Tyskland og Holland. Det er på den baggrund, at Jais Valeur har været en tur ude ved vejen foran hovedkontoret i Randers for at pille "Til-Salg-Skiltet" ned.

- Kravet fra eksterne investorer vil være en forrentning på minimum 10 pct., og de penge kan jo kun tages fra de nuværende ejere - landmændene. Derfor er ekstern kapital kun relevant, hvis det giver adgang til en fantastisk forretningsmulighed, som man ellers er afskåret fra, siger Jais Valeur ti Finans.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096