23948sdkhjf

Jyske Bank klar med nyt kæmpekøkken

"Ren luksus" giver masser af plads til bankens køkkenmedarbejdere
Jyske Bank i Silkeborg har 25 køkkenmedarbejdere, som hidtil har været fordelt på skift mellem tre køkkener/kantiner. Fra og med i dag har de fire lokationer, idet banken er klar med et nyt, kæmpestort køkken/kantine-koncept i et kontorhus på Stagehøjvej, skriver Midtjyllands Avis.

Køkkenet på 432 kvadratmeter indeholder "det seneste nye og bedste grej", og der bliver til daglig fem medarbejdere. Hidtil er al bankens madproduktion i Silkeborg foregået i et aldrende køkken i hovedkvarteret i Vestergade.

- Det nye køkken er jo ren luksus. I Vestergade står vi tæt sammen skulder ved skulder, men her er det jo lige før, vi skal have et samtaleanlæg for at kunne snakke sammen, fordi køkkenet er så stort, siger kok og souschef Christian Lange til avisen.

Steger og koger om natten

Han og de andre medarbejdere får blandt meget andet glæde af en 150 liters Frima, en kombineret pande/gryde, der kan indstilles, så den kan stege og koge om natten.

Banken beholder en del af madproduktionen - det kolde og det grønne - i Vestergade, ikke mindst for stadig at være tæt på bankhovedkvarteret, hvor der er masser af møder, arrangementer og bankfolk, der skal have frokost.

Ud over til bankens egen kantine og til den nye kantine på Stagehøjvej, hvor it-firmaet Bankdata holder til, leverer de to produktionskøkkener også mad til to andre kantiner i Silkeborg. I alt får cirka 1.500 mennesker frokost fra Jyske Banks nu to køkkener, skriver Midtjyllands Avis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078