23948sdkhjf

Chefskifte hos Nordic Seafood

Grundlægger Alex Jensen har gjort Hirtshals-firma til en gedigen suces
Onsdag markerer Nordic Seafood i Hirtshals, at virksomhedens grundlægger, Alex Jensen, efter 28 år siger farvel til topchefposten og giver den videre til den hidtidige salgsdirektør, Lars H. Olsen.

Og det kan Alex Jensen gøre med god samvittighed: Siden han kom til Hirtshals i 1988 og grundlagde Nordic Seafood, har fiskefirmaet udviklet sig til at blive en af Europas førende distributører af frosne kvalitetsfisk og skaldyr fra hele verden, konstaterer NORDJYSKE Stiftstidende.

Nordic Seafood er i løbet af årene blevet til en koncern med 15 specialiserede datterselskaber. Sidste år havde koncernen en omsætning på 2,7 milliarder kroner, hvoraf 1,7 milliard stammer fra aktiviteter i Hirtshals. Overskuddet har de seneste fem år gennemsnitligt været på 54 millioner kroner før skat.

- Held skal der til

- Vi har været gode til at træffe de rigtige beslutninger og været heldige. Der skal også held til. Og så har vi den styrke, at vores japanske hovedaktionær har valgt at lade kapitalen stå. Det betyder, at vi har haft egenkapital til rådighed, og det har været vigtigt for væksten, siger Alex Jensen til NORDJYSKE.

Alex Jensen solgte for 10 år siden hovedparten af aktierne til japanske Nippon Suisan og Sealord Group fra New Zealand.

Frem til nytår arbejder Alex Jensen halvanden dag om ugen på at færdiggøre to store byggeprojekter hos Nordic Seafood - et, der skal fordoble virksomhedens egen frysekapacitet til cirka 2.000 tons, og et, der skal fordoble administrationsbygningen, nævner avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094