23948sdkhjf

Friland henter hønse-befrier ind i bestyrelsen

Signe Wenneberg skal være med til at udvikle den økologiske forretning
Danish Crowns økologiske kødfirma, Friland, går nu utraditionelle veje på bestyrelsesfronten:

Friland har udnævnt forfatteren, debattøren og aktivisten Signe Wenneberg som nyt medlem af bestyrelsen - en kvinde med markante meninger om dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed, skriver Friland i en pressemeddelelse.

48-årige Signe Wenneberg er medlem af Det Etiske Råd og er blandt meget andet kendt som foredragsholder og som stifter af Burhønsenes Befrielsesfront.

- Vi har valgt Signe Wenneberg, fordi vi mener, hun besidder nogle væsentlige kompetencer, som kan bidrage i vores forretningsudvikling, siger bestyrelsesformand i Friland Peter Fallesen Ravn.

- I bestyrelsen har vi dækket både landmandsdelen og forretningsdelen rigtig godt af, men med Signe Wenneberg får vi en person, der repræsenterer forbrugerne og deres synspunkter. Signes tilgang til kvalitet og bæredygtighed er et aktiv - ikke kun internt ved bestyrelsesbordet, men også eksternt ude i verden, hvor hun kan være en stærk ambassadør for Friland og vores produkter, tilføjer han.

- Modigt

Signe Wenneberg konstaterer i pressemeddelelsen, at hun finder det "modigt af Friland at række ud efter en debattør som mig"

- Jeg har den holdning, at vi enten kan masseproducere os til døde – eller også kan vi satse mere på økologi, frie dyr og vores fantastiske historie som et lille land, der kan producere fødevarer af høj kvalitet. Det harmonerer med Friland, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med resten af bestyrelsen og til at være med til udviklingsarbejdet helt inde fra maskinrummet, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094