23948sdkhjf

66 danske firmaer med på private label-messe

Food from Denmark har samlet de fleste af dem på fællesstand i Amsterdam
66 danske fødevarefirmaer er med, når verdens største private label-messe, PLMA, tirsdag og onsdag i næste uge bliver afviklet i Amsterdam.

42 af dem deltager på en dansk fællesstand arrangeret af eksporthjælperne i Food from Denmark.

- Det er ny rekord for os, og det er også ny rekord, at over halvdelen af dem kan levere økologiske produkter. Det er helt vildt, siger salgsdirektør Karsten Nielsen fra Food from Denmark.

Han er selv med på PLMA for 21. år i træk, og han er generelt ualmindeligt imponeret over mulighederne på messen.

- Kvaliteten af de møder, virksomhederne har på PLMA, er som regel særdeles høj. Det er virkelig profferne blandt indkøberne, der er med på messen, og de kommer for at høre om både producenternes egne produkter og om deres private label-muligheder.

- Private label er jo de seneste år blevet så hot, at alle supermarkedskæder vil have det. For en fødevareproducent er det bare ikke til at komme uden om at lave private label - med mindre man er Coca-Cola eller Kellogg's, siger Karsten Nielsen.

Han vurderer, at hvis man har 8-10 gode kontakter med hjem fra PLMA, så har man haft en god messe.

- Og indkøberne er på et niveau som gør, at kan man realisere bare en enkelt aftale om året - eller hvert andet år - så er det stort, nævner han.

Food from Denmarks 42 PLMA-deltagere har hver især to-seks medarbejdere med i Amsterdam, så Skanderborg-virksomheden har booket 170 hotelværelser i forbindelse med messen.

- Og vi har lige læsset seks lastbiler med udstyr og vareprøver. Det bliver pivgodt, konstaterer salgsdirektøren.

Blandt deltagerne på Food from Denmarks stand er Bisca, Dan Cake, Vilsund Blue, Fynbo Foods og Easis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094