23948sdkhjf

Nordic Seafood landede 57 millioner kroner

Hirtshals-succesen omsatte igen i 2015 for godt 2,7 milliarder
En lille nedgang i omsætningen og en endnu mindre nedgang i overskuddet - men alt i alt tilfredsstillende og på niveau med forventningerne.

Sådan lyder meldingen fra Nordic Seafood i Hirtshals i årsregnskabet for 2015, som viser et overskud før skat på 57,4 millioner kroner mod 61,3 millioner året før. Omsætningen faldt fra 2,78 til 2,77 milliarder kroner.

Nordic Seafood tjener primært sine penge på import, pakning og salg af fiske- og skaldyrsprodukter. Desuden varetager koncernen salget af Nissui-kontrollerede selskabers produkter på det europæiske marked - Nissui er den japanske koncern, som også ejer Nordic Seafood.

2015-regnskabet blev det sidste for Hirtshals-virksomhedens grundlægger, Alex Jensen, som efter 28 år netop har sagt farvel til topchefposten og givet den videre til den hidtidige salgsdirektør, Lars H. Olsen.

Frem til nytår arbejder Alex Jensen dog halvanden dag om ugen på at færdiggøre to store byggeprojekter hos Nordic Seafood - et, der skal fordoble virksomhedens egen frysekapacitet til cirka 2.000 tons, og et, der skal fordoble administrationsbygningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141