23948sdkhjf

Beiers chokolader i ny fremgang

Gourmetproducenten tjener mere og udvider samarbejdet med Meny
For tredje år i træk gik gourmetchokoladeproducenten Peter Beier i 2015 frem på både top- og bundlinjen.

Det nye regnskab viser, at Peter Beier Chokolade i 2015 havde en bruttofortjeneste på 22,7 millioner kroner, hvilket er halvanden million mere end året før.

Resultatet før skat er forbedret fra 2,4 millioner kroner i 2014 til 3,1 millioner i 2015 - og egenkapitalen har nu rundet de 20 millioner kroner.

Peter Beier er godt i gang med at brede sit chokoladebrand ud i butikker over hele landet, og senest har han indgået en ny aftale med dagligvarekæden Meny om at åbne en stribe shop in shop-butikker.

Aftalen betyder, at Peter Beier Chokolade frem mod sommerferien åbner betjente chokoladebutikker i flere af Menys fødevaremarkeder.

Allerede i dag kan forbrugerne købe håndlavet chokolade fra Peter Beier, når de gæster udvalgte Meny-butikker i blandt andet Aalborg og Hellerup, men samarbejdet bliver altså nu rullet ud i et større antal Meny-butikker.

- Vi arbejder med to modeller for vores butikker - dels vores ”stand alone”-butikker og dels vores shop in shop-butikker. Vi er rigtig glade for, at vi nu kan intensivere vores samarbejde med Meny. Kombinationen af specialbutik for chokolade og Menys fødevaremarked er noget, forbrugerne har taget godt imod, konstaterer Peter Beier i ene pressemeddelelse.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063