Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Karup Kartoffelmelsfabrik undskylder miljø-problemer

- Af Kamilla B. Hansen

Karup Kartoffelmelsfabrik er blevet anmeldt til miljømyndighederne for at forårsage lugtgener for beboerne i nærområdet.

Det er borgerne i Karup, der i fredags har anmeldt fabrikken for at stå bag en kvalmende dunst, der gør det umuligt at have vinduer og døre åbne. Det skriver DR P4 Midt & Vest ifølge oplysninger fra Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Jens Mikkelsen fra Karup Kartoffelmelfabrik oplyser imidlertid til avisen, at en defekt pumpe og misforståelser omkring tømning af en tank, har forårsaget de strenge lugtgener. Dette arbejdes der på højtryk for at få løst. Han lover beboerne frisk luft igen sidst på ugen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.201 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Nyt hos ZF Danmark - Premium Stephan industrigear og gearmotorer

30. marts 2015 09:47
ZF Danmark ApS

Det er med stor glæde at vi pr. 01-04-2015 kan meddele at vi er distributør for in­dustrip­roduk­terne fra Premium Stephan i Danmark.

Ny mini-brandtest gør pro­duktud­vikling billigere

30. marts 2015 09:35
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Brandtest i fuld skala koster både tid og penge. Derfor er GTS-instituttet DBI nu ved at udvikle en ny type brand­modstand­sevne­test i miniskala, der me ...

Doseringspumpe og -systemer til nøjagtig og pålidelige dosering af kemikalier

30. marts 2015 09:43
VERDER A/S

Pro­duktprog­rammet består af e­lektro­magne­tiske drevne pumper og peristaltiske slange pumper med indbygget kont­rolfunk­tio­ner.