Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Karup Kartoffelmelsfabrik undskylder miljø-problemer

- Af Kamilla B. Hansen

Karup Kartoffelmelsfabrik er blevet anmeldt til miljømyndighederne for at forårsage lugtgener for beboerne i nærområdet.

Det er borgerne i Karup, der i fredags har anmeldt fabrikken for at stå bag en kvalmende dunst, der gør det umuligt at have vinduer og døre åbne. Det skriver DR P4 Midt & Vest ifølge oplysninger fra Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Jens Mikkelsen fra Karup Kartoffelmelfabrik oplyser imidlertid til avisen, at en defekt pumpe og misforståelser omkring tømning af en tank, har forårsaget de strenge lugtgener. Dette arbejdes der på højtryk for at få løst. Han lover beboerne frisk luft igen sidst på ugen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.311 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Forbedret lin­jein­tegra­tion af tjekvejere

4. august 2015 15:23
Multivac A/S

MULTIVAC tjekvejere integreres nu endnu dybere i MULTIVAC pakkemaskiner og e­tiket­terings­syste­mer: ved indlæsning af nye recepter i styringen kontrolleres indstillingerne for tjekvejeren automatisk.

Dansk Pro­cesven­tila­tion har færdiggjort central ren­gørings­løsning/s­tøvsu­ger til EX-område

4. august 2015 10:52
Dansk Procesventilation ApS

Den eksisterende støvsuger stod til udskiftning hos Ardex, og de ville derfor have en ny central ren­gørings­løsning, som kunne dække ren­gørings­beho­vet ...

Ny Area Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

4. august 2015 11:13
LogiCon Nordic A/S

Poul Helmer Larsen er pr 1. august 2015 ansat hos Logicon Nordic A/S i Kolding som Area Sales Manager med ansvar for salg af emballage på Sjælland.

4. august 2015
3. august 2015
31. juli 2015
30. juli 2015