Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Karup Kartoffelmelsfabrik undskylder miljø-problemer

- Af Kamilla B. Hansen

Karup Kartoffelmelsfabrik er blevet anmeldt til miljømyndighederne for at forårsage lugtgener for beboerne i nærområdet.

Det er borgerne i Karup, der i fredags har anmeldt fabrikken for at stå bag en kvalmende dunst, der gør det umuligt at have vinduer og døre åbne. Det skriver DR P4 Midt & Vest ifølge oplysninger fra Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Jens Mikkelsen fra Karup Kartoffelmelfabrik oplyser imidlertid til avisen, at en defekt pumpe og misforståelser omkring tømning af en tank, har forårsaget de strenge lugtgener. Dette arbejdes der på højtryk for at få løst. Han lover beboerne frisk luft igen sidst på ugen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.689 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Verdo hjælper proteinproducent til energigevinster

21. oktober 2014 12:50

Verdo Energirådgivning har hjulpet proteinproducenten BHJ med energioptimering af produktionen. På den konto har virksomheden nu øget produktionen med 20 procent og forventer at reducere energiforbruget med over én million kilowatt-timer – svarende til varmeforbruget i 80 parcelhuse.

Fødevareforlig udskydes til 2015

21. oktober 2014 09:48

På baggrund af det kritiske eftersyn af listeria er fødevareministeren og fødevareordførerne blevet enige om at forlænge det nuværende fødevareforlig - og dermed udskyde det nye fødevareforlig til 2015.

Fra tang til biofilter til forbrugerens tallerken

21. oktober 2014 09:30

Muslinger og tang dyrkes i Horsens Fjord. Her skal tangen og muslingerne fungere som biofilter, hvor affaldsproduktet fra én afgrøde er næring for en anden, og til sidst ender det alt sammen på forbrugernes tallerken.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Tekstilbaseret ventilation i he­likop­ter-pers­pektiv

21. oktober 2014 10:23
KE Fibertec AS

Bel Air Aviation i Esbjerg indviede i september måned 2014 deres nye domicil og he­likop­ter-han­gar med plads til fem helikoptere. I hangaren blev der m ...

Olitec udvider sortimentet med ½ Gastro kasser

21. oktober 2014 09:57
Olitec Packaging Solutions A/S

Olitec Packaging udvider sortimentet af kvalitets termokasser, med den kendte Future termokasse i ½ Gastro størrelse. Denne kasse bruges ofte til at transportere islagkager og desserter.

Gratis kun­dear­range­ment på FoodTech

21. oktober 2014 10:09
Dacapo Stainless A/S

Deltag i Dacapos kun­dear­range­ment om hygiejnisk design på stand J7326 onsdag den 29. oktober fra kl. 15.30.

21. oktober 2014
20. oktober 2014