Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Karup Kartoffelmelsfabrik undskylder miljø-problemer

- Af Kamilla B. Hansen

Karup Kartoffelmelsfabrik er blevet anmeldt til miljømyndighederne for at forårsage lugtgener for beboerne i nærområdet.

Det er borgerne i Karup, der i fredags har anmeldt fabrikken for at stå bag en kvalmende dunst, der gør det umuligt at have vinduer og døre åbne. Det skriver DR P4 Midt & Vest ifølge oplysninger fra Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Jens Mikkelsen fra Karup Kartoffelmelfabrik oplyser imidlertid til avisen, at en defekt pumpe og misforståelser omkring tømning af en tank, har forårsaget de strenge lugtgener. Dette arbejdes der på højtryk for at få løst. Han lover beboerne frisk luft igen sidst på ugen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.303 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Artikel: Derfor skuffer CRM

29. juni 2015 14:04
Proinfo A/S

Læs artiklen om, hvordan du undgår problemer med CRM. I et interview til Bladet Markedsføring kan du læse om de primære årsager til, at CRM skuffer. Læs den og undgå problemer.

T-Type/W kapslinger til aggressive miljøer. Til barske forhold helt enkelt...

29. juni 2015 11:24
Hans Følsgaard A/S

Den nye T-Type/W fra Ilme er ideel til saltholdige miljøer såsom fartøjer, vindkraft og offs­hore­-instal­latio­ner. De er mods­tandsdyg­tige overfor salt og en række kemiske stoffer.

Pneumatisk lineær aktuatorserie ”OSP-P BG” klarer store belastninger og sikrer en lang levetid

29. juni 2015 13:13
Parker Hannifin Danmark

Parker Hannifin, verdens førende udbyder indenfor ”motion & control” teknologier, har lanceret OSP-P Basic Guide aktuator.

29. juni 2015
26. juni 2015