Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Karup Kartoffelmelsfabrik undskylder miljø-problemer

- Af Kamilla B. Hansen

Karup Kartoffelmelsfabrik er blevet anmeldt til miljømyndighederne for at forårsage lugtgener for beboerne i nærområdet.

Det er borgerne i Karup, der i fredags har anmeldt fabrikken for at stå bag en kvalmende dunst, der gør det umuligt at have vinduer og døre åbne. Det skriver DR P4 Midt & Vest ifølge oplysninger fra Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Jens Mikkelsen fra Karup Kartoffelmelfabrik oplyser imidlertid til avisen, at en defekt pumpe og misforståelser omkring tømning af en tank, har forårsaget de strenge lugtgener. Dette arbejdes der på højtryk for at få løst. Han lover beboerne frisk luft igen sidst på ugen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.129 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Skab en kultur af effektivitet

3. marts 2015 09:34
Alfa Laval Nordic A/S

Der er store muligheder i det hurtigt voksende marked for kulturprodukter såsom yoghurt og kul­turmæl­kedrik­ke. Konkurrencen på dette område kræver inno ...

Nyt værktøj skal lukke huller i klimamodeller

3. marts 2015 09:02
GTS-Godkendt Teknologisk Service

I samarbejde med en række forsk­ningspart­nere har DHI udviklet et nyt kli­mahyd­rolo­gisk modelværktøj, der imødegår nogle af de væsentligste mangler i de eksisterende klimamodeller.

High Flow filtre behøver ikke binde dig til store firmaer som leverandør

3. marts 2015 09:33
Ultrafilter Skandinavien ApS

Har du brugt særligt udviklede produkter som Palls eller 3Ms High Flow filtre, ved du allerede at det kræver den samme specielle tilslutning på nye fi ...