23948sdkhjf

Anhydro bliver global

Søborg-virksomheden Anhydro har inden for de seneste 12-18 måneder etableret afdelinger i Kina og Brasilien. Derfor indfører ledelsen nu en global organisation, hvor de deler verden op i fire regioner, hvortil der knyttes selvstændige ledelsesteams.
Der er stor forskel på, hvordan virksomheden klarer sig i de forskellige dele af verden, I USA og Europa er beslutningsprocessen i øjeblikket anderledes pga. den store internationale finanskrise, hvorimod der slet ikke er krisestemning i lande som Kina og Sydamerika. Det fortæller bestyrelsesformand Allan Jørgensen i Anhydro Holding til Erhvervsbladet.

Dette er bevæggrunden for, at Anhydro har valgt at dele selskabet op i regioner og udvalgte ledelsesteams skal så lægge kræfterne der, hvor de er. Denne opdeling er også en form for risikospredning i selskabet og det bliver muligt at lægge kræfterne der, hvor væksten er, forklarer Allan Jørgensen.

Virksomheden har specialiseret sig i store industrielle anlæg til inddampning og tørring indenfor en række områder. Det er f.eks. muligt at omdanne mælk til tørmælk, og restprodukter fra fremstilling af bioethanol bliver via virksomhedens teknologi omdannet til dyrefoder, forklarer avisen.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078