23948sdkhjf

Hjem-IS-ansatte får 1.500.000 til kurser og uddannelse

Ledelsen i Hjem-IS A/S har fremlagt en fratrædelsesaftale for sine medarbejdere i Esbjerg, der sikrer økonomisk godtgørelse samt penge til kurser og uddannelse.
En del af den økonomiske godtgørelse afhænger af, hvor længe den enkelte medarbejder har været på virksomheden og medarbejdere, der er fyldt 53 år, får en yderligere godtgørelse.

Herudover har virksomheden afsat 1.500.000 kroner til kurser og uddannelse og i den forbindelse nedsættes der et uddannelsesudvalg med repræsentanter fra ledelsen og tillidsrepræsentanter. Virksomheden har yderligere besluttet at ansætte en jobbank-bestyrer, der frem til den 31. marts 2009 skal hjælpe medarbejderne med at komme videre. Samtidig er det besluttet, at alle medarbejdere bliver tilbudt et rådgivningsforløb ved AS3, AOF eller JobInVest. Det skriver NNF, Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundet, på deres hjemmeside.

- Det er positivt at se, at virksomheden er villig til at iværksætte forskellige initiativer, der skal hjælpe medarbejderne videre. Virksomheden taler om ”job-dating”, hvor de vil sætte de opsagte medarbejdere sammen med virksomheder, der mangler arbejdskraft. Vi vil naturligvis også gøre alt, hvad vi kan for, at få så mange over i nye jobs så hurtigt som muligt, siger Finn Ladegaard, der er Brancheformand for mejeri i NNF SydVest.

Kilde: NNF

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141