23948sdkhjf

Ny spiller vil gafle halvdelen af Just Eats omsætning

Investoren Preben Damgaard skyder millioner i projektet
It-rigmanden Preben Damgaard går ind i madbranchen og satser et millionbeløb på Orderyoyo, der vil snuppe halvdelen af Just Eats omsætning. Det skriver Børsen.

Ifølge avisen står Preben Damgaard sammen med tidligere Mofibo-formand Jesper Johansen og venturefonden Seed Capital klar med 18,5 millioner kroner til det et år gamle it-selskab.

Orderyoyo er stiftet af iværksætteren Thor Angelo. Virksomheden tilbyder fast food-restauranter deres eget online bestillingssystem og muligheden for at købe en app, hvor kunden kan købe direkte uden om madportaler som Just Eat og Hungry.dk.

- Just Eat har gjort det fantastisk, men man betaler mange penge for det. Det er dyrt for et pizzeria. Vi giver dem mulighed for deres eget ordresystem på nettet og smartphones til en brøkdel af, hvad de betaler i dag, siger Preben Damgaard til Børsen om Orderyoyo.

Mens pizzeriaerne hos Just Eat betaler en procentdel af hver eneste bestilling, kan de hos Orderyoyo nøjes med en abonnementsordning, der koster fra 295 kroner om måneden.

Ifølge Thor Angelo vil den nye mulighed trække tæppet væk under Just Eat, men ikke fuldstændigt. Han regner med at tage cirka halvdelen af Just Eats omsætning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078