23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevarebranchen, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster
Cheviron Carbon ApS
Chad Whalen er indtrådt i bestyrelsen hos Cheviron Carbon ApS i stedet for Richard Dee Rose (kilde: CVR).

Cheviron Carbon ApS er producent af aktivt kul til applikationer indenfor drikkevand, spildevand, sødemidler, pharmaceutisk industri og luft/gasrensning.

Farmfood A/S
Leif Stig Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Farmfood A/S i stedet for Jes Bjerregaard (kilde: CVR).

Farmfood A/S producerer produkter til foderindustrien.

H.J. Hansen Holding A/S
Britt Damkær Bruhn og Flemming Nørgaard Hansen er fratrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen hos H.J. Hansen Holding A/S (kilde: CVR).

H.J. Hansen Holding A/S er moderselskab for H.J. Hansen Genvindingsindustri, H.J. Hansen Nedbrydning, H.J. Hansen Skive, H.J. Hansen Sverige, Bildemontoring, H.J. Hansen Vin og Rasm. Holbeck.

Index Award A/S
Torben Möger Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Index Award A/S i stedet for Lars Nørby Johansen (kilde: CVR).

Index Award A/S uddeler en årlig designpris inden for industrielt design.

Lantmännen Schulstad A/S
Allan Vind Christensen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Lantmännen Schulstad A/S i stedet for Henrik Hansen (kilde: CVR).

Lantmännen Schulstad A/S producerer brød.

Lantmännen Unibake Denmark A/S
Dan Høier Christensen og Flemming Breinholt Løvkvist er indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen hos Lantmännen Unibake Denmark A/S i stedet for Ida Hestbæk Thomsen (kilde: CVR).

Lantmännen Unibake Denmark A/S er en bagerikoncern, der producerer produkter til både detail, convenience og foodservice-markedet.

Linuspro ApS
Lars Bisgaard Nielsen er indtrådt i direktionen hos Linuspro ApS. Samtidig er Jan Snogdal indtrådt som bestyrelsesformand (kilde: CVR).

Linuspro ApS producerer funktionelle kosttilskud.

Oluf Brønnum & Co. A/S
Peter Wilsbech Lottrup og Allan Høgh Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Oluf Brønnum & Co. A/S i stedet for Anders Brønnum-Schou (kilde: CVR).

Oluf Brønnum & Co. er leverandør af storkøkkenudstyr.

Plus Pack A/S
Steen Haustrup er udnævnt til bestyrelsesformand hos Plus Pack A/S i stedet for Christian Engsted. Samtidig er Per Ernstpriis indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i stedet for Torben Käehne Rasmussen (kilde: CVR).

Plus Pack A/S producerer emballage til fødevareindustrien.

Reitan Convenience Denmark A/S
Johannes Sigmund Sangnes er udnævnt til bestyrelsesformand hos Reitan Convenience Denmark A/S i stedet for Kjell Magnus Retian (kilde: CVR).

Reitan-gruppen står bag kæder som Rema 1000, Løvbjerg og 7-Eleven.

Saharas A/S
Claus Jørgen Bjerregaard er indtrådt som administrerende direktør hos Saharas A/S i stedet for Michael Sandberg (kilde: CVR).

Saharas A/S producerer peanut-snacks.

Tetra Pak Cheese and Powder Systems A/S
Mogens Olesen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Tetra Pak Cheese and Powder Systems A/S i stedet for Michael Albæk Fredenslund (kilde: CVR).

Tetra Pak Gruppen beskæftiger sig med fremstilling af emballageløsninger til fødevarer.

TKC Mad A/S
Nanna Primdal Kristoffersen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos TKC Mad A/S i stedet for Heinrich Andersen. Samtidig er Niels Kristoffersen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Bent Regnar Jensen. Sidst men ikke mindst er Inger Larsen Jensen, Allan Kristensen og Bolette Lisbygd indtrådt i bestyrelsen i stedet for Janne Andersen og Jelena Andersen (kilde: CVR).

TKC Mad A/S er specialister i madordninger.

Triple A A/S
Lars Christensen er indtrådt i direktionen hos Triple A A/S i stedet for Jørn Benny Mortensen, der samtidig er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Henrik Holm indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Triple A A/S er leverandør af ingredienser baseret på sojaprotein.

Vega Salmon A/S
Søren Bach er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vega Salmon A/S. Samtidig er Kent Axel Lund Jensen, Eva Mariann Jørgensen, Keld Askær Sørensen og Roald Boysen Vedelgart udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Vega Salmon A/S forarbejder og handler med fiskeprodukter, primært laks.

Vega Sea A/S
Kent Axel Lund Jensen er udtrådt af direktionen hos Vega Sea A/S. Samtidig er Søren Bach indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Erik Preben Holm, der dog forbliver i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Torben Svejgård indtrådt i bestyrelsen i stedet for Håkun Andreas Djurhuus og Keld Askær Sørensen (kilde: CVR).

Vega Sea A/S forædler røget og fersk laks.

Aarhus Kødengros A/S
Mikkel Dreyer Videbæk er indtrådt i bestyrelsen hos Aarhus Kødengros A/S i stedet for Tinna Brundt Knudsen (kilde: CVR).

Aarhus Kødengros A/S sælger kød til restauranter, hoteller, cafeer og storkøkkener.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078