23948sdkhjf

Vinder-likør kun ud i begrænset omfang

Årets Lokale Vare kan ikke klare hele Coop
Den jordbærlikør fra Fary Lochan Destilleri på Vejle-egnen, som er kåret til Årets Lokale Vare 2016 af Coop, er nu sendt ud til 21 Coop-butikker over hele Danmark - men i første omgang kun i 500 flasker.

Det skyldes ifølge Coop, at der er tale om en lille producent, som ikke har kapacitet til at levere i et omfang stort nok til alle Coop-butikker

Jordbærlikøren fra Farre vandt i konkurrence med 125 andre lokale varer fra ni forskellige regioner - ifølge dommerne fordi den har "exceptionelt høj kvalitet". De begrundede også valget med, at produktet fra Fary Lochan Destilleri er en gentænkning af en dansk tradition for likør med lokale bær. Prisen pr. flaske er 150 kroner.

- Vores kunders interesse for lokale danske varer er kun stigende, og vi forventer, at den tendens vil fortsætte de kommende år. Derfor er vores største udfordring at finde nye, spændende, lokale varer. Årets Lokale Varer 2016 har vist, at kvaliteten og udbuddet vokser, og vi får nogle anderledes kvalitetsvarer, som vil give kunderne nye og bedre smagsoplevelser, siger chef for lokale varer i Coop Christian Christensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078