23948sdkhjf

Slagteribranchen gjort "sexet og moderne" på nettet

Ingvald hædret for sin nye hjemmeside
Kan man gøre slagteribranchen sexet, moderne og indbydende på nettet?

Ja, det kan man, mener webbureauet Radoor & co, som netop har lavet en ny hjemmeside til Ingvald Christensen Maskinfabrik, der siden 1938 har stået for produktion, salg og service af slagterimaskiner.

Ingvald.dk har således netop vundet en fornem website-award for den nye hjemmeside - en hæder, der er tildelt af CSS Design Awards.

Det er ikke hverdagskost for en virksomhed i slagteribranchen at vinde en pris for relancering af
sin hjemmeside. Awarden tildeles kun hjemmesider med en ekstraordinær god brugervenlighed og et design, der afspejler nytænkning og teknisk stabilitet.

Frie rammer

Ikke kun Ingvald Christensen er stolt af den nye award. Jacob Radoor er kreativ chef og ejer af Radoor & co, og han har også svært ved at få armene ned:

- Jeg er superglad for, at Ingvald gav os muligheden for at arbejde med så relativt frie rammer, som vi har haft til at løse denne opgave. Mit ønske over for kunden har hele tiden været at bevise, at en virksomhed som Ingvald Christensen ikke nødvendigvis behøver at være traditionel, røvkedelig og ligegyldig i sin opbygning - hverken hvad angår design eller udvikling, konstaterer Jacob Radoor.

Han oplyser, at webbureauet har brugt cirka tre måneder på at give Ingvald det nye look.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063